De resultaten filteren

Categorieën

Productsoort

Merk

Aansluiting

App

Locatie

Plug & Play

Prijs

  • Beste service Bovenverwachting goed!
  • Eindelijk betaalbaar! Vergelijk ons maar!
  • Eigen monteurs Installatie service
  • 14 dagen bedenktijd Niet goed? Geld terug!

Alle producten

1 - 24 Van 2801

1 - 24 Van 2801

Beveiligingsoplossingen voor een veilige omgeving

Dagelijks wordt er zo’n 175 keer in Nederland ingebroken, dat komt neer op bijna 65.000 keer per jaar. Wilt u zich altijd veilig voelen? Met de juiste beveiligingsoplossingen kunt u de kans op inbraak verlagen met ruim negentig procent. Voor zowel particulieren als bedrijven is het daarom van belang om het huis of bedrijfspand te voorzien van beveiligingsoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan solide sloten, betrouwbare beveiligingscamera’s en kwaliteitsvolle alarmsystemen. Zorg voor een veilige omgeving en schrik indringers af!

Een compleet assortiment aan beveiligingsoplossingen

Om onze klanten te voorzien van de beste beveiligingsoplossingen met de beste prijzen, hebben wij een compleet assortiment met beveiligings- en veiligheidsproducten. Wij bieden meerdere merken aan. Hierdoor kan een ieder makkelijk een keuze maken.

Beveiligingscamera’s

Van IP-camera’s tot (neppe) dummycamera’s: wij hebben allerlei soorten beveiligingscamera’s in ons assortiment. Een camera is effectief ter preventie van ongewenste gasten en legt alle gebeurtenissen vast waardoor u altijd bewijsmateriaal tot uw beschikking hebt. Neem een kijkje in onze beveiligingscamera's shop.

Dummybeveiliging

Dummybeveiliging zijn nep camera’s en daardoor een goedkoop alternatief om indringers af te schrikken. Met dummybeveiliging kunt u op een goedkope manier uw woning of kantoor beveiligen. Onze dummycamera’s hebben allen een zeer realistisch ontwerp en zijn vaak voorzien van een ingebouwd knipperende LED. Het merendeel van onze dummyartikelen werken op zonne-energie, zodat u geen batterijen of andere stroomvoorziening nodig heeft. Een voorbeeld van een dummycamera kunt u hier bekijken.

Brand en preventie

Beveiliging is niet alleen het voorkomen van inbraak, maar ook het detecteren en/of voorkomen van allerlei gevaren zoals brand, koolmonoxide en/of andere gassen. Onze rookmelders, hittemelders, watermelders, koolmonoxidemelders en gasmelders maken het in gevaarlijke situaties mogelijk om snel te handelen en schade te beperken of zelfs te voorkomen. Bekijk hier een alarmsysteem waarbij alles mogelijk is!

Alarmbeveiliging

Met een alarmsysteem kunt u een indringer preventief laten weten dat uw pand goed beveiligd is. Wanneer er beweging gedetecteerd wordt, zal een luid alarm afgaan waardoor de inbreker wordt verjaagd. Een alarmsysteem kan uitgebreid worden met verschillende sensoren zodat elke ruimte optimaal beveiligd wordt. Onze alarmsystemen kunt u in vinden bij onze alarmbeveiliging op de webshop.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »