Hikvision Zorgalarm - Classic - ZTC

Zorgalarm - Classic - ZTC Hikvision Zorgalarm - Classic - ZTC

Classic - ZTC

Hikvision

Het basis station van het zorg totaal systeem biedt unieke zorgoplossingen. De drie knoppen zijn zeer simpel in gebruik: rood bij paniek, groen om te annuleren, geel is instelbaar. Door het basis station te koppelen aan dect

  • Razendsnelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending boven de € 75,-

Levertijd: Op voorraad - Vandaag besteld, op werkdagen binnen 24 uur verzonden!

Adviesprijs: €667,00

Kenmerken

Classic - ZTC

Hikvision

Het basis station van het zorg totaal systeem biedt unieke zorgoplossingen. De drie knoppen zijn zeer simpel in gebruik: rood bij paniek, groen om te annuleren, geel is instelbaar. Door het basis station te koppelen aan dect modules, een pir, rookmelder en een magneetcontact kunt complete zorg bieden.

Indien de bewoner zich niet lekker voelt kan hij op de rode knop drukken om een noodoproep aan te maken. Dit kan ook op een van de dect modules indien deze is ingeleerd op het basis station. Daarnaast kan er via een van de halszenders een oproep worden geactiveerd. Indien er geen nood is wordt de oproep geannuleerd door de groene knop.

De mobiele module is voorzien van gsm en gps. Wanneer u buiten het huis op de knop drukt wordt er een spreek luister verbinding gemaakt en tegelijk een sms gestuurd naar de contactpersoon met de gps locatie via google maps.
Zo ziet u direct waar de melding vandaan komt.

paniekalarm, seniorenalarm, hulpalarm, zorgsysteem, zorgalarm, persoonsalarm

De Mobile Module bescikt over een GPS locator en meldt uw locatie naar meldkamers gevallen van nood , waardoor de contactpersoon u snel kan vinden.

De Mobiele Module maakt gebruik van het ingebouwde Contact ID protocol om rechtstreeks te communiceren met meldkamers . De basisstation rapportage protocollen omvatten Contact ID , Tunstall TTNew en Climax CPC Dialect .

Het basisstation kan dienen als een inbraak alarm wanneer de gele knop is geprogrammeerd als een security -knop. Het werkt dan als een medisch alarm wanneer u thuis bent en bewaakt uw huis wanneer u weg bent .

De gele knop van het basisstation kan worden geprogrammeerd als een inactiviteit , check in / out , weg / huis , niet- noodoproep of beveiliging knop .

De installateur kan gemakkelijk configureren via USB PC , internet of SMS programmering.

 

Gewoonveilig.nl is een van de voordeligste in Nederland in het leveren van beveiligingsproducten. Tevens zorgen wij ervoor van Gewoonveilig.nl dat de producten zo spoedig mogelijk bij uw worden bezorgd. Dit zodat u niet te lang hoeft te wachten op uw producten. Wij van Gewoonveilig.nl proberen natuurlijk de beste kwaliteit producten voor u te leveren. Dit zodat u niet te kort komt in uw beveiliging.

Merk: Hikvision, Classic - ZTC.

Aanbevolen artikelen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »