MELDKAMER  

Uiteraard kunt u met uw alarmsysteem de alarmmeldingen naar uw mobiele telefoon laten doorsturen, maar er bestaat ook de mogelijkheid om een abonnement te nemen op een bemande meldkamer.

De belangrijkste taak van een alarmcentrale is het afhandelen van uw alarmmeldingen. Een goed werkende centrale herken je aan de klantvriendelijkheid en hun snelle handelingen. De meldkamer is uitgerust met uiterst moderne computerapparatuur, die gekoppeld is aan speciaal ontwikkelde applicaties. Hierdoor wordt de grootst mogelijke efficiëntie en betrouwbaarheid gerealiseerd.

Alarmmeldingen
Inbraak-, overval-, sabotage-, brand- en technische alarmmeldingen worden standaard verwerkt door de alarmcentrale.
Tevens wordt de werking van uw systeem getest door middel van een 24-uurs testmelding. 

Automatisch detecteren
Wat door de mens kan worden waargenomen, kan veelal ook door apparatuur automatisch worden gedetecteerd. Zo ook bij inbraak- en brandbeveiliging, gebouwbeheer, beveiliging van mobiele objecten, toegangscontrole, sociale en medische alarmering, technische storingen, enzovoorts. Maar ook de handmatige alarmen van de mens (in nood) worden automatisch verder geleid. Al deze signalen van intelligente beveiligings- en andere installaties worden door middel van diverse communicatie-technieken ontvangen in de Particuliere Alarm Centrale (PAC ofwel meldkamer).  
 
Rapportage
Alle contacten tussen uw alarminstallatie en de alarmcentrale worden vastgelegd in een database. Afhankelijk van de gebruikte alarminstallatie kunnen ook extra gegevens geregistreerd worden (bijvoorbeeld gegevens van zones en sleutelhouders). 
 
Gewoon Veilig Hulpdiensten paraat

Dag en nacht paraat
De centralisten waken dag en nacht, 24 uur per dag, over uw eigendommen. Zij reageren adequaat op inbraak, brand of overvalmeldingen. Direct na een alarmmelding stellen zij u en de hulpdiensten zoals politie, bewakingsdiensten, brandweer en GGD in kennis. Het waarschuwen van de juiste contactpersonen is een kwestie van seconden.  
 
Gediplomeerde en ervaren centralisten
Het personeel is goed opgeleid en voldoet aan de hoogste professionele eisen.
Ervaren centralisten ondernemen direct actie op alle meldingen van uw alarmsysteem.
 
Let op!
Om aan te kunnen sluiten op de alarmcentrale is het noodzakelijk dat het alarmsysteem wordt aangesloten op een anologe telefoonaansluiting, wanneer u daar niet over beschikt (en die kans is aanwezig) kunt u ook gebruik maken van een IP-kiezer of een GSM-kiezer.
 
Gewoon handig om te weten

De meldkamers waar wij een samenwerking mee hebben zijn een Particuliere Alarm- & Service Centrale met een 24/7 dienstverlening die voldoen aan de wettelijk erkende justitiële PAC erkenning in Nederland. De meldkamer heeft een persoonlijk karakter waarbij service en dienstverlening hoog in het vaandel staat. Wij werken bij voorkeur niet met spraakcomputers en eindeloze wachtstand opties. Wij streven naar een snelle en correcte afhandeling, wat resulteert in een hoge klant tevredenheid!

De meldkamer staat open voor bijna iedere vorm van dienstverlening en service in de ruimste zin. De professionele en goed opgeleide operators kunnen tevens telefoondiensten verlenen namens uw organisatie. Dit uiteraard geheel conform uw specifieke wensen en procedures. De meldkamer voldoet aan de hoogste Nationale en Internationale beveilgingseisen en behoort op dit moment dan ook tot één van de modernste Particuliere Alarm- en Service Centrales van Nederland.

Uiteraard kan de meldkamer onder alle omstandigheden geheel autonoom opereren.
Met een eigen stroomvoorziening, luchtventilatie en filtersysteem, koelsysteem, onafhankelijke telecommunicatie systemen en een hermetisch afgesloten controlecentrum.
 
                                                                                                                       
                                                                                                                        Gewoon Veilig - Neem contact op knop

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »