Maak kennis met Gewoon Veilig.
De nr. 1 online beveiliger van Nederland. En zo lekker gewoon!

Nou daar gaan we hoor, nu moeten we natuurlijk enorm ons best doen om hier een heel mooi verhaal neer te zetten om de klant ervan te overtuigen waarom er juist bij ons een bestelling gedaan moet worden. Dan vragen wij ons af, is dat nu echt nodig? Zit de toekomstige klant hier echt op te wachten?

Wij zijn Gewoon Veilig, de naam zegt het al. Precies waar je zelf naar op zoekt bent. Gewoon Veilig zijn, Gewoon Veilig voelen. Dit moet mogelijk gemaakt worden voor iedereen, ook voor de mensen die er simpelweg het geld niet voor hebben. Oke, we kunnen de producten niet gratis weggeven, maar in vergelijking tot de concullega komen wij toch echt in de buurt.

Wij hoeven niet de grootste online aanbieder te zijn, want wanneer ben je nu de grootste? Wanneer je de meeste orders hebt gedraaid? Wanneer je de meeste omzet hebt behaald? Wij steken liever tijd in de klant en laten dat ook merken. Dan ben je een grote jongen. Laat merken dat je geeft om de klant.

Wij bewijzen keer op keer dat alarmsystemen, camerasystemen etc. bestellen goedkoper, gemakkelijker en sneller kan. En dat doen we nog steeds. Alle producten voor jou goedkoper, gemakkelijker en sneller maken, Gewoon anders.

Welkom bij Gewoon Veilig. Ze zijn zo lekker Gewoon gebleven.

Een Gewoon team.

Het team van Gewoon Veilig bestaat uit circa 15 professionals die dag in dag uit zorgen voor perfect lopende bestellingen, Gewoon zoals u het verwacht en dan toch dat beetje meer. Dit team met uiteenlopende leeftijden heeft jarenlange ervaring in zowel internet- als de beveiligingswereld en weet daarom heel goed hoe ze jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Wil je weten wie de mensen achter Gewoon Veilig zijn? Bel gewoon even....ze zijn leuk hoor!

Afspraak is bij ons ook echt Gewoon Afspraak!

Bij Gewoon Veilig mag je er 100% van uitgaan dat een afspraak ook echt een afspraak is. Wanneer wij zeggen dat we iets doen, dan doen we dat ook. Daarom mag je er van uit gaan dat wij onze afspraken gewoon nakomen. Zodat jij als klant geen enkele zorg hebt. Gaat er toch iets mis, dan lossen we dat gewoon op. Niet vergeten, we blijven mensen. En nee, niet alles gaat geautomatiseerd. 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »